Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم راشد یزدی در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دهم فروردین و قیام مردم یزد که صبح امروز در مسجد روضه محمدیه برگزار شد، گفت: در انقلاب عنصری از جمله عناصر مؤثر وجود دارد به نام استمرار و تداوم که مانند دیگر عناصر مانند مردم و رهبری و تشکل و تحزب در انقلاب‌ها، مهم و مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مسئله تداوم و استمرار انقلاب که مایه حیاتی‌اش انقلابی بودن مردم است از عناصر مهم انقلاب است و برای این باید از سلاح‌های مخصوصی استفاده کرد و بهترین برنامه همان برنامه‌ای است که انقلاب مقدس اول اسلام انجام گرفت و خداوند هم این مسئله را در سوره مبارکه فتح هشدار داده است.

این استاد برجسته اخلاق اظهار داشت: قرآن برای گرفتن جهان سلاح‌های نظامی معرفی نمی‌کند، بلکه سلاح‌های دیگری را برمی‌شمارد که یکی از آن‌ها این است که می‌فرماید «والذین معه اشداء علی الکفار» این یک سلاح است؛ با دشمن سازش نکیند و کنار نیایید و انقلابی بودن‌تان را از دست ندهید.

راشد یزدی تأکید کرد: اگر این مایه انقلابی بودن از دست برود، کل سرمایه نابود خواهد شد؛ هیچ وقت ملت انقلابی نباید این خاصیتش را از دست بدهد و کندی‌هایی هم که گاهی دیده می‌شود به خاطر بی‌توجهی به همین است.

وی تصریح کرد: جوهره انقلاب مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس که هر سال چند بار شاهد آن هستیم، موجب می‌شود که ملت از سستی، کاهلی و رخوت و سردی نجات پیدا کند و گرامیداشت قیام مردم یزد در دهم فرودین نیز در همین راستا است.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: سلاح دوم ما «رحماء بینهم» است، این سلاح برنده تیزی است که پیامبر را جهانی کرد، اما ما نتوانستیم از آن استفاده کنیم.

راشد یزدی با بیان اینکه منظور از «رحماء بینهم» این است که مردم باید با هم خوب و به هم پیوسته باشند، بیان کرد: بی‌تفاوتی بلای خطرناکی است و اسلام به قدری روی این مسئله تکیه کرده که زن یا مرد مسلمان اگر بخواهد ببیند مسلمانی‌اش چند درجه است جز با این مقیاس قابل اندازه‌گیری نیست.

وی با تأکید بر اهمیت توجه مسلمانان به یکدیگر عنوان کرد: طبق فرمود: ه قرآن اگر می‌خواهی بفهمی چند درجه مسلمانی ببین در غم و شادی دیگر مسلمانان چقدر شریک هستی؟

استاد برجسته اخلاق اضافه کرد: خدا به موسی (ع) گفت: اگر من بنده بودم و خدا داشتم برای جلب نظر خدا به بندگانش خدمت می‌کردم؛ لذا کسانی که در اداره‌ها کار می‌کنند بدانند که اداره‌شان معبدشان است و کار و خدمتی که به مردم می‌کنند نماز جعفر طیار است.

راشد یزدی با تأکید بر لزوم خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به مردم گفت: در هیچ زمانی مانند امروز مردم نیاز به خدمت‌رسانی نداشته‌اند؛ لذا هر کاری می‌توانید برای مردم انجام دهید و فروگذار نکنید.

وی با تأکید بر لزوم محبت و گرمی بین مؤمنین گفت: پرخاشگری و خشونت بدترین بلایی است که بین مسلمانان وجود دارد. نشاط در زندگی مهم است، با هر کس ملاقات می‌کنید با روی شاد و گشوده با او برخورد کنید.

راشد یزدی اظهار داشت: امام صادق علیه‌السلام در روایتی می‌فرماید: چهار علامت از بهشتیان است: صورت باز، زبان نرم، دل مهربان با مردم و دست سخاوتمند؛ می‌بینیم که همه این مشخصات به مردم مربوط می‌شود. انتهای پیام/د 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: فائزه فرهودی عضو هیأت علمی و استادیار دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه ادیان و مذاهب پس از انجام عملیات وعده صادق و تنبیه رژیم صهیونیستی، یادداشتی با عنوان «مهندسی پیام در رسانه ملی در عملیات وعده صادق» نوشته که برای انتشار در اختیار مهر قرار گرفته است.

در این یادداشت می‌خوانیم؛

رسانه‌ها در چند دهه اخیر آنچنان به رشد و تأثیرگذاری رسیده‌اند که به یخش جدایی ناپذیری از زندگی بشر مبدل شده‌اند. رسانه ملی در هر کشوری نماینده مواضع دولت آن کشور است و به این جهت مورد توجه عموم قرار دارد و از این منظر حساسیت خبری در رسانه ملی نسبت به سایر رسانه‌ها بیشتر است.

همچنین دفاع در برابر هجوم رسانه‌ای معاندین یکی از کار ویژه‌های مهم مهندسی پیام در رسانه شمرده می‌شود لذا باید مجموعه‌ای از برنامه‌ریزی‌ها، طراحی‌ها و اقداماتی که باعث کاهش آسیب پذیری فکری نیروی انسانی (مخاطبان) شود با اتخاذ راهبردهای مناسبی مورد توجه مدیران بحران که در این بخش همان مدیران اطلاع رسانی شمرده می‌شوند قرار گیرد.

مهندسی پیام یعنی تشخیص ضرورت‌های اطلاع رسانی و در نظر گرفتن قالب‌های مناسب جهت پیام رسانی با توجه به موقعیت مخاطبان و نوع پیام که در حوزه رسانه مخصوصاً خبر رسانه مسئله بسیار مهمی است. چنانچه انتشار خبر فوری و مهمی در دستور شبکه خبری قرار بگیرد اهمیت مهندسی پیام دوچندان خواهد شد. مثلاً در عملیات وعده صادق و اطلاع رسانی درباره آن با توجه به اهمیت و گستردگی ابعاد آن بحث مهندسی پیام بسیار مهم بود.

در واقع با توجه به مهم و بی سابقه بودن عملیات وعده صادق انتظارات از رسانه ملی بیشتر بود. اما از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی سعی در کوچک نمایی و بی اهمیت جلوه دادن حادثه داشتند که در این زمینه انتظار بود رسانه ملی به نحو بهتری خبر حادثه را پوشش دهد. تبیین تمام جوانب و ابعاد واقعه به شکل صحیح و روایت درست و دقیق از این حادثه نکته دیگری است که از رسانه ملی انتظار می‌رود در پوشش دهی اخبار مهم و فوری مورد توجه قرار دهد. علت و چرایی انجام این اقدام از سوی ایران مساله مهمی است که باید به درستی تبیین شود تا بهانه دست معاندین و یا افراد بی اطلاع و کم اطلاع داده نشود.

همچنین مساله حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، چرایی آن و نحوه انجام آن و انگیزه‌های اسرائیل از این اقدام باید به دقت تبیین شود تا عملیات وعده صادق که در پاسخ به این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی صورت گرفت به درستی و با دقت مورد تحلیل کارشناسان و عموم مردم قرار گیرد.

به دلیل اینکه بسیاری از رسانه‌های معاند قصد ایجاد اسلام هراسی و ایران هراسی دارند لذا وظیفه اطلاع رسانی دقیق از سوی رسانه ملی بیشتر باید اهمیت داده شود و جوانب و ابعاد و چرایی وقوع این حادثه بهتر است به خوبی تبیین شود. علاوه بر اطلاع رسانی به عموم مردم، جهت دهی تحلیل‌های مردم هم از اهمیت زیادی برخوردار است تا ارزیابی‌های آنها به درستی و دقیق صورت بگیرد. ایجاد آرامش و امنیت روانی در بین مردم هم از نکات بسیار مهمی است که باید رسانه ملی به آن توجه داشته باشد. حتی در موضوعات و اتفاقات کم اهمیت تر معمولاً اطلاع رسانی‌هایی از قبل انجام می‌شود اما در خصوص عملیات وعده صادق که پاسخ تنبیهی ایران به اسرائیل است که در تاریخ بی نظیر بود و مانند آن را شاهد نبوده‌ایم متأسفانه از قبل هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفت.

تأخیر در اطلاع رسانی‌ها، از دست دادن روایت اول در انعکاس اخبار فوری (آن هم خبری تا این حد حساس و مهم)، سپردن میدان رسانه به دست رسانه‌های بیگانه، و عدم استفاده از انواع تکنیک‌های پوشش رسانه‌ای باعث می‌شود فرصت‌های رسانه‌ای از دست برود و بهره‌مندی از شرایط به دست آمده کاهش یابد و این مهم اعتماد و اقبال عمومی را نسبت به رسانه ملی تقلیل خواهد داد.

یکی دیگر از جنبه‌های مهندسی پیام در زمان وقوع بحران است که با در نظر گرفتن مؤلفه‌های مهندسی پیام انتظار است که مدیریت بحران در سه سطح درون کشوری (داخلی)، برون کشوری (خارجی) و محیط عملیات برون کشوری صورت پذیرد. در قضیه عملیات وعده صادق رسانه ملی در این سه سطح وظیفه خطیری به عهده داشت و دارد. چنانچه در مدیریت بحران داخلی به خوبی عمل نکند به دلیل سو برداشت‌ها و عدم اطلاع از جوانب مختلف عملیات وعده صادق ممکن است در ذهن بسیاری از مردم سوالات مختلفی شکل بگیرد که بدون پاسخ باقی می‌ماند و چون از جانب رسانه ملی تغذیه خبری صحیح و اقناع کننده اتفاق نمی‌افتد مردم به سراغ رسانه‌های بیگانه می‌روند و اخبار مربوط به عملیات را از طریق آن رسانه‌ها پیگیری می‌کنند که این خود مصداق بارز بحران داخلی است.

در سطح مدیریت بحران خارجی انتظار است که رسانه ملی به تکنیک‌های خبری رسانه‌های خارجی و بعضاً معاند توجه داشته باشد و از آنها غافل نماند تا قضیه عملیات وعده صادق را وارونه جلوه ندهند که همین امر باعث می‌شود بعد بین‌المللی خبر خدشه دار شود و تحلیل و ارزیابی سایر کشورها در این موضوع به درستی شکل نگیرد. در سطح مدیریت بحران محیط عملیات برون کشوری رسانه ملی باید به تأثیر مخرب رسانه‌های رقیب و معاند بر اذهان عمومی کشور دقت داشته باشد و راهکارها و استراتژی‌های مناسب جهت مواجهه با این نوع بحران‌ها نیز تبیین شود.

به طور کلی مهندسی پیام در رسانه ملی در زمینه عملیات وعده صادق بیش از پیش احساس می‌شود و باید رویکرد مهندسی پیام رسانه ملی با بهره‌گیری از خرد اندیشمندان و متخصصان رسانه به درستی تبیین شود تا رسانه ملی بتواند در مواقع بحرانی و شرایط حساس کشور نقش خود را به درستی و با دقت انجام دهد.

کد خبر 6088863 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف است
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد